Bazaren 3-4 december 2020 – Virtuell mässa Stockholm

KUI är med som utställare på den virtuella mässan Bazaren 3-4 december 2020

Bazaren är en virtuell mässa. Detta innebär att du kommer att få en upplevelse som är så lik en fysisk mässa som möjligt. Missa inte chansen att besöka Sveriges största mässa för jobb, utbildning och starta eget.

Bazaren arrangeras av Region Stockholm tillsammans med Länsstyrelsen i Stockholm, Arbetsförmedlingen Stockholm, Stockholm stad och Nyföretagarcentrum.

Bazaren är en mässa för dig som söker jobb eller utbildning. Under två dagar får du möjlighet att lära känna ett 60-tal arbetsgivare och utbildningsanordnare. I utställarnas montrar kan du få veta och ställa frågor direkt till företagen i deras chatt. På stora scenen kommer du också kunna se ett flertal webbinarier som kan hjälpa dig att ta dig in på arbetsmarknaden.

Välkommen till vår monter

När du väljer KUI:s monter kommer du att placeras rakt framför den. Förutom att ta del av den information som vi har tillgängligt i montern så kan du chatta med oss eller ha ett videosamtal.

Webbinarium Arbeta med människor

Vill du göra ett tryggt och spännande yrkesval för framtiden? Då ska du välja att arbeta med människor. Under detta webbinarium får du veta mer om världens viktigaste yrken och vart framtidsjobben finns! Vi berättar om oss och våra yrkesutbildningar inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Friskvård och hälsa. Vi avslutar med några bra studietips och vårt recept för att lyckas med sin utbildning. Varmt välkommen att delta på vårt webbinarium under mässan.

Hur deltar jag på mässan?

Du registrerar dig och får därmed en kostnadsfri digital biljett. Du kan besöka Bazaren mellan klockan 10.00-16.00 under 3-4 december 2020. Du kan och du kan logga in så många gånger du vill. Från och med 2 november kommer det att vara möjligt att registrera sig på Bazarens webbplats.

Boka din kostnadsfria biljett redan idag! (öppnas i nytt fönster) ››

(Rekommendation att INTE använder Internet Explorer)