Elev hos KUI Stockholm tackar sina lärare

Hej. Jag vill bara säga tack för att har fått möjligheten att studera hos er!

Mina studier har inte varit någon spikrak resa kan jag ju lugnt säga, men jag är äntligen i mål. Jag har haft mina upp och nedgångar i både mina studier men också i min personliga utveckling och kämpat med min egen hälsa på många olika plan.

Jag är otroligt tacksam för det bemötande jag har fått av er i både mina bra stunder och mina mindre bra stunder.

Ni har verkligen gjort ett bra jobb för att jag ska lyckas med mina studier. Ni har varit flexibla, lyhörda och engagerade för att kunna tillmötesgå mina olika behov. Det finns så mycket jag vill säga, men då lär denna text bli lite väl lång.

Tack till alla lärare på KUI Medborgarplatsen och Fridhemsplan för ert fina bemötande. Jag har nu fått en utbildning men också genomgått en spännande personlig utveckling som gjort att jag idag mår mycket bättre.

Tack!