Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus 3 juni – Om Personlig tränare yrkesutbildning

Välkommen att delta på vårt digitala öppna hus. Du får veta mer om KUI som skola och vår yrkesutbildning inom friskvård och hälsa. Därefter finns finns tid för frågor. Live Presentationerna startar kl. 17.00 och 17.30. Ingen föranmälan krävs.

Gör så här för att delta

  1. Från mobil – ladda med appen Microsoft teams  iOS  |  Android
    Från dator – följ steg 2-4
  2. Klicka på länken ”Anslut här” för den utbildning du är intresserad av
  3. Stäng av din mikrofon och din kamera i Teams
  4. Vänta tills du blir insläppt

Anslut här >>


Ansökan

Sista ansökan den 7 juni till studiestarten 3 aug 2020. Sista ansökningsdagen kan variera mellan olika kommuner men studiestarten är alltid densamma. Du ansöker till våra gymnasiala utbildningar och kurser via den kommun där du är folkbokförd. Det är alltid din kommun som avgör om du blir beviljad en plats. Här alla kommuner vi har avtal med >>


Hjälp med ansökan?


Personlig tränare och hälsocoach – Stockholm

Yrkesutbildning för dig som vill arbeta med friskvård, träning och ledarskap. I utbildningen får du kunskaper både på bredden och på djupet kring hur kost, fysisk aktivitet och återhämtning påverkar vår prestationsförmåga samt allmänna hälsa på sikt. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som personlig tränarehälsocoach, friskvårdskonsulent eller aktivitetsledare. Möjlighet till licensiering för PT-licens!


Kontakta oss

KompetensUtvecklingsInstitutet
Telefon: 08-522 506 50
E-post: stockholm@kui.se

Mer information

Datum: 3 jun 2020
Starttid: 17:00
Sluttid: 18:00
Plats: Anslut via Teams-länken ovan