Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Yh-mässa Stockholm 21 mars 2019

Dags att börja studera? Kom och träffa oss på YH-mässan i Stockholm

Vill du ha en utbildning som ger jobb? Då ska du besöka ABF huset den 21 mars när det återigen är dags för Metros årliga YH-mässa i Stockholm.

YH-utbildningar skapas utifrån behovet på arbetsmarknaden, vilket gör att chanserna till jobb är stora efter examen. Enligt en rapport från Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) har nio av tio som gått en YH-utbildning fått jobb inom ett år efter avslutade studier.

Yrkeshögskoleutbildningar är eftergymnasiala och kombinerar teori och praktik. Praktiken kallas LIA – lärande i arbetslivet – och ger dig som student en möjlighet att prova på branschen ute på en arbetsplats och samtidigt skaffa ovärderliga kontakter. Utbildningarna är ofta mellan ett till tre år långa. De flesta yrkesutbildningarna är kostnadsfria och berättigade till studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden, CSN.

Lär dig mer om vilken utbildning som passar dig och låta dig inspireras av nya utbildningar som du kanske inte visste fanns. Mässan är helt gratis och är öppen 21 mars mellan klockan 11.00–19.00.

Kanske hittar du utbildningen som leder till ditt drömjobb här!

 

Datum: Torsdagen den 21 mars

Plats: ABF-Huset, Sveavägen 41, Stockholm

Tid: kl 11.00-19.00

Våra utbildningar

Specialistundersköterska Multisjuka äldre ››

Stödpedagog ››

 


Följ på Facebook:
https://www.facebook.com/events/2301896710135277/?active_tab=discussion

#Yhmässansthlm2019

Mer information

Datum: 21 mar 2019
Starttid: 11.00
Sluttid: 19:00
Plats: ABF-Huset, Sveavägen 41, Stockholm