Ansökan Nyköping vuxenutbildning

Ansökan Nyköping vuxenutbildning

Är du folkbokförd i Nyköpings kommun ansöker du till våra utbildningar genom Campus Nyköpings webbansökan. Innan du gör din ansökan behöver du skapa ett studerandekonto. När du har skapat ett konto kan du genomföra din ansökan genom att följa instruktionerna.

KompetensUtvecklingsInstitutet bedriver utbildningen på uppdrag av Nyköpings kommun. Lärarledd undervisning och studieverkstad genomförs på plats i utbildningslokal centralt i Nyköping.

Våra utbildningar

Så ansöker du

  1. Om det är första gången du ansöker behöver du skapa ett studerandekonto. För att kunna skapa ett konto krävs en e-postadress.
  2. Logga in i webbansökan och genomför din ansökan genom att följa instruktionerna. I kurskatalogen kan du se vilket utbud av kurspaket/kurser som finns att söka.
  3. Bifoga betyg – Observera att dina tidigare betyg ska bifogas elektroniskt genom att du laddar upp dem på ansökningswebben. Om du inte har alla dokument elektroniskt kan du: Skanna dokumenten (t ex på ett bibliotek), Fota och spara som pdf eller jpg och ladda upp eller få hjälp med skanning i receptionen på Campus Nyköping.

Kontakta Nyköping vuxenutbildning

Campus Nyköping
Besöksadress: Stora Torget 7
Postadress: Campus Nyköping, 611 83 Nyköping
Telefon: 0155-24 87 85
E-post: info@campusnykoping.se
Till webben ››

Kontakta KUI vuxenutbildning

KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI)
Utbildningslokal: Nyköping, adress kommer
Postadress: Tanneforsgatan 8, 582 24 Linköping
Telefon: 013-474 20 40
E-post: sodermanland@kui.se

Utbildningscenter: Linköping