Öppet hus KUI Linköping inför ansökan till Komvux januaristart 2018

Vill du arbeta med människor? Välkommen på Öppet hus KUI Linköping. Vi informerar om våra utbildningar som riktar sig till dig som vill få kompetens att arbeta inom vård och omsorg eller barn och fritid. Det är stor brist på utbildad personal inom dessa områden.

Du får träffa oss som jobbar här och se se runt i våra fina lokaler. Du erbjuds hjälp med vägledning och ansökan. Vi finns på Tanneforsgatan 8 centralt i Linköping. Utbildningen anpassas efter dig och din livssituation. Validering för dig som redan har yrkeskompetens. Varmt välkommen!

Tillfällen
Tisdag 17 oktober kl 13-16
Torsdag 26 oktober kl 13-16
Måndag 6 november kl 13-16

Våra utbildningar
Barn- och fritidsutbildningen (barnskötare, elevassistent med flera yrken för dig som vill arbeta med barn och ungdomar)
Vård- och omsorgsutbildningen (undersköterska, personlig assistent, boendestödjare med flera yrken för dig som vill arbeta inom vård och omsorg) 

Ansökan Linköping
Du ansöker via Jobb- och kunskapstorget i Linköping. Så länge kurserna är sökbara på webben så går de att söka – trots att datum för terminsstart har passerat. Det innebär att du kan söka till en kurs under vårterminen ända fram till den 20 juni. Så här ansöker du ››

Kontakt

KompetensUtvecklingsInstitutet
Linköping UtbildningsCenter
Tanneforsgatan 8
582 24 Linköping
013-474 20 40
linkoping@kui.se