Öppet hus eller Drop-in hos KUI Fridhemsplan – inför sista ansökan 12/11

Vill du veta mer om våra utbildningar? Behöver du hjälp med ansökan? Öppet hus eller Drop-in hos KUI Fridhemsplan inför sista ansökan till Komvux Stockholm 12 nov till studiestarten 8 jan 2018.

ÖPPET HUS: För dig som vill få mer information om våra utbildningar, träffa lärare, se runt i våra lokaler och hjälp med vägledning och ansökan.

DROP-IN: För dig som endast behöver hjälp med vägledning och ansökan.


ÖPPET HUS torsdag 2 nov kl 14-16.30

Öppet hus hos KUI Fridhemsplan för dig som vill få information om våra utbildningar, träffa lärare och se runt i våra lokaler. Du kan även få hjälp med vägledning och ansökan.

Informationspass kl 14 och 15. Kom och lyssna på en presentation om den utbildning du är intresserad av. Informationspass klockan 14:00 och 15:00.

Barn- och fritidsutbildningen (ex barnskötare, elevassistent)
Vård- och omsorgsutbildningen (ex undersköterska, stödassistent)
Friskvård- och hälsoutbildningen (ex personlig tränare, hälsocoach)


DROP-IN torsdag 26 okt eller 9 nov

Behöver du endast hjälp med ansökan till Komvux studiestart 8/1-18? Välkommen på Drop-in 26 oktober kl 15-16.30 eller 9 november kl 15-16.30. Vi hjälper dig med ansökan direkt på plats. Missa inte sista ansökan 12/11-17.


Vi ses här

KompetensUtvecklingsInstitutet, Drottningholmsvägen 39A, Fridhemsplan, Kungsholmen

Hitta hit ››
T-bana grön eller blå linje till station Fridhemsplan + 5 min promenad
Buss 3, 49, 53, 56, 153 till station Fridhemsplan + 5 min promenad
Buss 1, 4, 50, 54, 61, 77 till station Mariebergsgatan (stannar utanför vår entré)

Sista ansökan

Sista ansökan 12 november till studiestarten 8 januari 2017. Mer om ansökan ››

Komvux där jobben finns

Vi är specialiserade på utbildning inom vård, omsorg, förskola, fritid och hälsa. Det finns ett stort behov av utbildade undersköterskor och barnskötare. Dessutom har friskvård och hälsa blivit ett allt viktigare inslag i vår vardag. Vi ger dig kompetens att arbeta som exempelvis barnskötare, undersköterska, elevassistent, skötare, personlig assistent, personlig tränare eller hälsocoach. 

Tack vare ett nära samarbete med arbetslivet är vi ständigt uppdaterade på nya krav och förändringar på arbetsmarknaden. Våra elever har lätt att få jobb efter avslutande studier. Hos oss möts du av behöriga lärare med både pedagogisk kompetens och yrkeserfarenhet. Du kan läsa på distans eller i klassrum. Du kan kombinera studier med arbete. Våra utbildningar bygger på en kombination av teoretiskt och praktiskt lärande. Läs mer ››

Kontakt

KompetensUtvecklingsInstitutet
Fridhemsplan UtbildningsCenter
08-522 506 50
fridhemsplan@kui.se