Öppet hus och Drop-in KUI Linköping april 2016

Är ditt drömyrke undersköterska eller barnskötare? Då har vi utbildningen för dig!

Kom och prata utbildning inom vård & omsorg och barn & fritid på gymnasial nivå med oss. Vi erbjuder kostnadsfri vuxenutbildning som ökar dina möjligheter till jobb! Du kan studera flexibelt med studieupplägg som passar dig. Kom på öppet hus eller drop-in under april. Vi finns på Tanneforsgatan 8 centralt i Linköping. Välkommen!

Sök senast 15 maj! Vi hjälper dig med ansökan.

Öppet hus KUI Linköping

Välkommen på Öppet Hus hos KompetensUtvecklingsInstitutet i Linköping. Vi informerar om våra utbildningar och du får chans att träffa oss som jobbar här och se se runt i våra fina lokaler. Du erbjuds även hjälp med vägledning och ansökan. Varmt välkommen!

Onsdag 13/4 kl 13-16
Lördag 23/4 kl. 11-14
Torsdag 28/4 kl. 13-16

Drop-in KUI Linköping

Kom förbi på Drop-in hos KompetensUtvecklingsInstitutet i Linköping.
Vi informerar om våra utbildningar och hjälper dig med ansökan.

Tisdag 5/4 kl. 13-15
Onsdag 20/4 kl. 9-12


Våra utbildningar

Barn- och fritidsutbildningen ››
Vård- och omsorgsutbildningen ››

Ansökan är öppen 15/4 – 15/5

Du ansöker till våra utbildningar via Jobb- och kunskapstorget i Linköping. Webbansökan är öppen 15 april – 15 maj 2016. Därefter öppnar ansökan igen för restplatser. Läs mer om ansökan ››

Om KUI Linköping

Hos KUI i Linköping kan du studera i grupp, på distans eller flexibelt enligt ett upplägg som passar din livssituation. Vi utbildar på uppdrag av av Linköping, Åtvidaberg, Markaryd och Finspångs kommun. Vi är ett certifierat Vård- och omsorgscollege.