Sjuksköterska utbildningar

Utbildningar för dig som arbetar som Sjuksköterska

Söker du som Sjuksköterska utbildningar för att bredda och fördjupa din kompetens? Du har ett stort ansvar och måste ha hög kompetens och professionalism. Arbetet kan vara både psykiskt och fysiskt krävande och stundtals kan det vara stressigt.

Känner du att du vill nå längre och lära dig nya saker? För att utvecklas under hela ditt yrkesliv kommer du att behöva vidareutbilda dig. Som sjuksköterska har du ett personligt ansvar att tillsammans med din arbetsgivaren se till att du får den kunskap och utbildning du behöver för det arbete du ska utföra.

Om du är intresserad av att vidareutbildas och utvecklas i rollen som sjuksköterska är ett första steg att ta upp frågan med din chef. KompetensUtvecklingsInstitutet erbjuder flera olika utbildningsformer för att matcha era olika behov.

Vi erbjuder sjuksköterskeutbildningar, fortbildning, uppdragsutbildning och konferenser för dig som arbetar som sjuksköterska.

Våra utbildningsformer

Öppen utbildning för Sjuksköterskor
Datumlagd fortbildning för dig som arbetar som Sjuksköterska och behöver bredda befintlig yrkeskompetens. Leds av erfaren utbildare i våra utbildningslokaler. Bokas via webben.

Uppdragsutbildning för grupper av Sjuksköterskor
Utbildning för arbetsplatser som vill utbilda större grupper. Välj bland flertalet färdiga utbildningskoncept som vi naturligtvis anpassar utifrån era behov. Vi tar även fram helt nya utbildningskoncept. Kontakta oss för offert!

Riksforum för Sjuksköterskor inom äldreomsorg
Årligt återkommande rikskonferens för sjuksköterskor inom äldreomsorg. Vår konferens har alltid inslag av de senaste forskningsrönen, praktikfall från olika verksamheter och de mest aktuella frågorna som berör området.


Urval av utbildningar

Hitta din utbildning ››

Prenumerera på våra nyhetsbrev ››
Beställ informationsmaterial ››
Skicka en förfrågan till oss ››