Vuxmässan Stockholm 19-20 oktober – Kom och träffa KUI

Kom och träffa oss på Vuxmässan Stockholm 19-20 oktober på Kulturhuset, Sergels torg, plan 3. KUI utbildar dig som vill arbeta inom vård & omsorg, barn & fritid eller friskvård och hälsa. Områden där det finns stor efterfrågad på utbildad personal.

18 kommuner och över 30 skolor ställer ut och finns på plats för att berätta om sina utbildningar till vuxna som vill studera vidare. Öppet klockan 10-18 båda dagarna. Mässan riktar sig till dig som saknar gymnasiekompetens eller behöver komplettera din utbildning för vidare studier. Vuxenutbildning Stockholm finns på plats.

Plats: Kulturhuset Sergels torg, plan 3
Tid: 19 oktober 10.00-18.00, 20 oktober 10.00-18.00

Sista ansökan

Sista ansökan 12 november till studiestarten 8 januari 2017. Mer om ansökan ››

Komvux där jobben finns

KUI är specialiserade på utbildning inom vård, omsorg, förskola, fritid och hälsa. Det finns ett stort behov av utbildade undersköterskor och barnskötare. Dessutom har friskvård och hälsa blivit ett allt viktigare inslag i vår vardag. Vi ger dig kompetens att arbeta som exempelvis barnskötare, undersköterska, elevassistent, skötare, personlig assistent, personlig tränare eller hälsocoach. 

Tack vare ett nära samarbete med arbetslivet är vi ständigt uppdaterade på nya krav och förändringar på arbetsmarknaden. Våra elever har lätt att få jobb efter avslutande studier. Hos oss möts du av behöriga lärare med både pedagogisk kompetens och yrkeserfarenhet. Du kan läsa på distans eller i klassrum. Du kan kombinera studier med arbete. Våra utbildningar bygger på en kombination av teoretiskt och praktiskt lärande. Läs mer ››